Chestionar PEACE SITE

2097

Important!  

Vă invităm să completați următorul chestionar, este important să primim răspunsurile dumneavoastră până la sfârșitul lunii ianuarie 2018! 

Acest chestionar vă este adresat dumneavoastră, părinților, sau celor care aveți în gijă copii sau adolescenți. Acest chestionar este realizat în cadrul proiectului ERASMUS+ ”Educația parentală și conștientizarea comunității pentru a permite includerea socială a adolescenților expuși riscului de a deveni părinți” PEACE SITE coordonat de Asociația de Educație prenatală din România.

Scopul acestui chestionar este de a identifica opiniile dumneavoastră și resursele de care ați avea nevoie pentru a comunica mai bine cu copilul/copiii dumneavoastră în privința educației sexuale și educației prenatale.  Răspunsurile dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi şi nu le vom comunica nimănui în această formă.

În baza acestor răspunsuri vor fi elaborate în cadrul proiectului materiale și aplicații care vor fi accesibile pe o platformă on-line creată în acest sens cu scopul de a oferi în primul rând părinților instrumente și resurse pentru a ști și a putea să comunice mai bine cu copiii.

Pentru a completa chestionarul click aici: Deschide chestionar